Kasteel Metaal

Kasteel Metaal BV

Hoge Rijndijk 205
2382 AL Zoeterwoude-Rijndijk
+31 (0)71 - 541 12 11
Bekijk alle contactgegevens

Stuur een email
Kasteel Metaal

Machinepark

Ons machinepark

Uitdaging om de beste product - proces combinaties te maken.

Wij zijn continue op zoek naar het beste proces voor uw product met de optimale balans tussen prijs, kwaliteit en continuiteit. De nieuwste lasersnijmachines, lasrobots en zetrobots, pons-nibbelmachines en verspaningsinstallaties zorgen er samen met onze vakmensen voor dat we de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid kunnen bieden die u van ons verwacht.

Machinepark

Naast ons hoofdkantoor in Zoeterwoude is de productie ingericht voor (samengesteld) plaatwerk, verspaning en ribbenbuizen. Onze locatie in Alphen a/d Rijn is volledig toegerust om hoogwaardige lassamenstellingen te produceren. Hierin is de RVS constructiewerk volledig gescheiden van de overige materialen om contaminatie te voorkomen. Uniek daarin is dat we de oppervlaktebehandeling, assemblage en verzending kunnen verzorgen op 1 locatie.

U bent welkom!

Bent u benieuwd hoe we vakmanschap combineren met de allermodernste technieken? U bent van harte welkom voor een rondleiding in ons fraaie machinepark. Maak vrijblijvend een afspraak en we staan u graag te woord!

Contact